Információk Programok
Logó
Kiállítások
Hírek Információk Kiállítások Programok Muzeumpedagógia A múzeum Gyüjtemények

Madok Szolgáltatások Múzeumi bolt Kapcsolatok Támogatóink Közérdekű adatok
 
Magyar nyelv Angol nyelv

Programok


Aktuális programok
"Tiszán innen - Dunán túl"
VII. Országos Népdaléneklési Minősítő Verseny a Néprajzi Múzeumban
2012. május 6. - 10.30-17.00

A Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet hetedik éve, Kodály Zoltán születésének 130. évfordulóján, a Táncház-mozgalom 40 éves fennállásának ünnepi pillanataiban ismét megrendezi országos népdaléneklési versenyét a Néprajzi Múzeum támogatásával. A mintegy ötszáz általános és középiskolás versenyző mellett a kísérő tanárok, szülők számára is izgalmas programokat kínálnak a szervezők.

A rendezvényt Kövér László az Országgyűlés elnöke köszönti. A megnyitón fellépnek a szerb nemzetiség hagyományait megelevenítő zenészek, a Táncművészeti Főiskola, a Zeneművészeti Egyetem hallgatói és a Tébláb Néptáncegyüttes.

A versenybemutatók közben kézműves foglalkozások, tárlatvezetések a népi kultúrát bemutató előadások, tánctanítás, táncház, Parlament-látogatás várja az érdeklődőket, és örömmel ajánljuk a Néprajzi Múzeum kiállításaira szervezett tárlatvezetéseket is.

Szabó Norbert fotóművész-fotográfus magyar tájakat bemutató "Kóborlások" című, külön erre az alkalomra készült kiállítása kapcsán ismerkedhetnek meg a Kárpát-medence tájképi szépségeivel.

További információk: www.fppti.hu honlapon találhatók.


Vissza
The wildest dreams of men have come true, Buy Viagra online and you will see that this remedy works.
 
A Néprajzi Múzeum fenntartója:

Emberi Erőforrások Minisztériuma
 

copyright információk webmester impresszum